Over ons

In 1997 is ons bedrijf opgericht onder de naam US Carworld, gespecialiseerd in verkoop en onderhoud van Amerikaanse auto’s. Na uitbereiding van de vraag zijn wij in 2004 ook begonnen met verkoop en onderhoud van alle merken auto’s en is onze naam aangepast naar Carworld Automotive. In 2016 is onze werkplaats aangesloten bij het werkplaats concept Bosch Car Service, om zo voor U altijd de hoogste kwaliteit services en diensten te kunnen aanbieden.

 

Wij beschikken over een moderne werkplaats én hebben een volledig overzicht van de laatste automerken en modellen. Daarnaast worden onze monteurs regelmatig bijgeschoold en werken ze met geavanceerde Bosch testapparatuur.

 

Klanten beoordelen ons met een fantastische scoren, waarvoor dank aan onze klanten voor het plaatsen van deze geweldige reviews!

 

 

 

 

 

 

Is uw auto toe aan periodiek onderhoud, nieuwe banden of een reparatie? Dit willen wij dan graag voor u uitvoeren

 

Bosch Car Service
Wij vertrouwen op de kennis, ervaring en apparatuur van Bosch. De kwaliteit en betrouwbaarheid die u van Bosch gewend bent, mag u bij ons verwachten. Dat betekent topkwaliteit, service en deskundig advies: alles onder één dak voor uw gemak.

 

Systemen
Wij werken met verschillende systemen zoals:
– Carsystems facturatie programma
– ROB
– Mi-Check